Onze droom is werkelijkheid geworden! Speciaal

17 mrt Category Algemeen
Ratting:
(0 stemmen)

Bijna 25 jaar na het starten van onze welbekende slagerij, is het dan zover en gaan wij beginnen aan de volgende uitdaging.

In een gezellige sfeer, waarin de slagerij en ons uitmuntende vlees centraal staan willen wij u met ons team graag verwelkomen! In het oude, uit 1910 stammende slagerspand aan de Raadhuisstraat zullen wij voor u klaar staan met de (h)eerlijkste gerechten.

Heb je trek in een biefstuk in een ouderwetse jus, een saté van de grill of ons befaamde broodje carpaccio voor de lunch. Alles wat bij ons op het menu staat is van de hoogste kwaliteit en wordt met grote zorg bereid.

Vlees is onze passie, al jaren! Al ons rundvlees is KDR gecertificeerd; wat betekend dat wanneer u een heerlijke sappige biefstuk komt eten dat het 'eerlijk' stuk vlees is, dus duurzaam en aan alle Nederlandse eisen voldoet.

Restaurant de Vleeschhouwerij is gelegen in de leukste winkelstraat van Nederland, en is geschikt voor zowel de lunch als diner maar ook voor partijen op maat.

Laatst aangepast op zaterdag, 28 september 2019 13:28

Zie ook: Ton de Wit

Meer in deze categorie: « High Tea

1 Reactie

  • Reactielink Yvon de Vries maandag, 04 april 2016 18:31 Geplaatst door Yvon de Vries

    Eerste Paasdag met een grote groep gegeten. Iedereen kreeg te gelijk geserveerd . De biefstuk was super. De mixed grill is ook een aanrader. Gezellige sfeer. Vrolijke bediening. Top avond gehad.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.